Caricatură cadou

Te-ai hotărât să te amuzi sau să-i bine dispui pe sărbătoriţii tăi cu un cadou original, portret-caricatură? Cineva spunea: “O caricatură valorează cât o mie de cuvinte”. Eu sunt extrem de modest, mai ales pe criza asta. O caricatură semnată de mine nu costă mult. Şi asta în condiţiile în care după ce-o primeşti, trebuie doar s-o agăţi de cuiul de pe perete. Imediat ce primesc comanda ta prin e-mail cu fotografia pentru a fi caricaturizată, ce să fac? Execut ordinul. Apoi, după ce discutăm puţin, ştii ca la piaţă tot pe e-mail, îţi trimit prin curier caricatura comandată, dacă nu eşti din Suceava…

Sesiuni de caricatură

Eşti antreprenor şi vrei mai multă distracţie la petrecerea organizată pentru angajaţii tăi? Stai puţin să mă gândesc…Cred că te pot ajuta. Dacă voi fi acolo, voi executa o terapie antistres numai cu cărbunele pe hârtie.

Mărturii caricatură

AAA! Eram să uit. Dacă vrei să ai o nuntă cu un plus de originalitate şi umor, poţi oferii invitaţilor tăi, invitaţii de nuntă şi mărturii de nuntă-caricaturi toate semnate de BOA. Dacă eşti mire sau mireasă oferă-le naşilor tăi o caricatură de cuplu numai în cazul când au simţul umorului. Dacă NU,…NU!.