BOA, sesiuni de caricatura 10-15 martie 2014 la AL SHAQAB INTERNATIONAL EQUESTRIAN COMPETITION – QATAR

posted in: Sesiuni de caricatură | 0

 

 

Am colindat relativ puţin prin lume, Bruxelles-Parlamentul European, Ucraina – Muzeul de Artă – Cernăuţi, etc, dar niciodata nu m-am simţit mai bine şi în elementul meu ca în Qatar.

La Doha a fost evenimentul AL SHAQAB INTERNATIONAL EQUESTRIAN COMPETITION – QATAR pus la punct de Excelenţa Sa Sheikh Mohammed Bin Hamad Al Thani şi-a Excelenţei Sale Sheikha Al Mayassa Bint Hamad Al Thani.

Pe lângă acest eveniment important, s-a pus la dispoziţia publicului, care nu a fost puţin, o zonă de divertisment. Alături de deosebiţii artişti, iluzionişti, jongliori, căntăreţi, dansatori, acrobaţi, etc, am fost şi eu, BOA. Am caricaturizat 6 zile (spre bucuria mea) de mi-au sărit “capacele”, câte 6 ore pe zi. Mai ales că lumea aştepta la coadă frumos şi cuminte într-o formă de sado-maso pentru a le veni rându. Pentru ca în final să zâmbească fericiţi, cât de rău i-am pocit pe hârtie cu pastelul color.

Trebuie să le mulţumesc tuturor caricaturizaţilor, organizatorilor, dar mai ales dlui Laurenţiu Martin, “creierul” care a pus la cale locul de distracţie, realizând un loc al excelenţei.

 

Leave a Reply